ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΖΑΜΑΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Εκτελωνισμοί - Μεταφορές - Ασφάλειες - Πρακτορεύσεις Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Πειραιάς

Το  εκτελωνιστικό γραφείο Τζαμαντζάς Δημήτρης, στην Θεσσαλονίκη, συνεργάζεται με επιλεγμένες μεταφορικές εταιρίες έχοντας έτσι την δυνατότητα να προσφέρει γρήγορες, ασφαλείς και σε ανταγωνιστικές τιμές υπηρεσίες μεταφορών εμπορευμάτων. 

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε την μεταφορά φορτίων όλων των ειδών, μεταφορές container αλλά και ταχυμεταφορές σε πολύ οικονομικές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση. Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς σε όλες τις επιχειρήσεις που εισάγουν ή εξάγουν στο εξωτερικό.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και εμείς θα αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο για εσάς με την κατάλληλη παροχή πληροφοριών σχετικά με τις διαδικασίες που χρειάζεστε για να μεταφέρετε το εμπόρευμά σας.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία του κ. Τζαμαντζά Δημήτριου συνεργάζεται με ένα αξιόπιστο και οργανωμένο δίκτυο ανταποκριτών σε πολλά μέρη του εξωτερικού για να μπορεί να παρέχει αξιόπιστες λύσεις στον εκάστοτε πελάτη της αλλά και πακέτα ανταγωνιστικών τιμών.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε οδικές, θαλάσσιες αλλά και αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο με ασφάλεια υπευθυνότητα και συνεχή ενημέρωση προς τους πελάτες μας.

 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες εκτελωνισμού. Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις μεταφοράς που προσφέρουμε.